Mielőbbi gyógyulást!

2024.06.16. 12:52

Két vendéget kellett újraéleszteni az élményfürdőben szombaton, kiürítették aznap a komplexumot

Az élményfürdőt üzemeltető DVG Zrt. arról számolt be a közösségi oldalán, hogy két rendkívüli esemény történt most szombaton a komplexumban.

Molnár Emese

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Mint írták, kora délután egy 16 éves dunavecsei fiatalembert kellett kimenteni a csúszdamedencéből, kollégáik megkezdték újraélesztését és már stabil állapotban adták át a mentőszolgálat munkatársainak. Megfigyelésre kórházban tartják. Kora este egy 70 év körüli hölgy vendég összeesett a kinti medence melletti járdán. Kollégáik azonnal megkezdték az újraélesztését. A mentőszolgálat munkatársai sokáig küzdöttek a beteg életéért, közben az a döntés született, hogy a fürdőt kiürítik, ami rendben, fegyelmezetten megtörtént. A hölgyet kórházba szállították.

A DVG hozzátette, hálásan köszönik nagyszerű munkatársaik gyors és szakszerű beavatkozását, valamint a dunaújvárosi mentőszolgálat segítségét. Mindkét vendégnek gyors gyógyulást kívántak! 

Azt is írták, hogy vasárnap az élményfürdő a megszokott módon nyitva tart, de nyomatékosan felhívják vendégeik figyelmét, hogy figyeljenek oda magukra és egymásra is, mert a baj egy pillanat alatt megtörténhet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában