Futsal

2017.10.03. 20:10

Két ellentétes félidőt láthattunk – Vereséget szenvedett a Dunaferr csapata

DUNAÚJVÁROS A futsal első osztály 2017/2018. évi bajnokság alapszakaszának idénynyitóján hétfőn este hazai pályán verséget szenvedett a Dunaferr-DUE-Renalpin FC együttese.

Gróf András

A nagy küzdelemben ezúttal a piros mezes vendégegyüttes állt hamarabb talpra

Fotó: Ady Géza

Dunaferr-DUE-Renalpin – MVFC-Berettyóújfalu 4-5 (0-4)

Dunaújváros Sportcsarnok, 200 néző. Vezette: Czene-Joó Ádám, Gál Péter (Janitz Gergő).

Dunaferr-DUE-Renalpin: Reveland – Horváth N., Németh P., Varga Cs., Hosszú Á. Csere: Rigó, Schrancz B., Fridrich, Bánfalvi, Pál P., Gorjánácz, Velez, Csányi D. Vezetőedző: Schrancz Balázs.

MVFC-Berettyóújfalu: László M. – Rábl, Gál I., Amílcar, Daróczi. Csere: Javi Sanchez, Magyar Sz., Mezei D., Harmati, Trencsényi, Nagy D., Rafinha. Vezetőedző: Sergio Mullor Cabrera.

Góllövő: Pál P. (24. és 38. p.), Hosszú Á. (31. p.), Varga Cs. (34. p.), illetve Gál I. (3. p.), Trencsényi (7. p.), Harmati (7. p.), Javi Sanchez (14. p.), Amílcar (34. p.).

Az első félidő valóságos rémálom volt a dunaújvárosiak számára, hiszen a vendégek négygólos vezetést szereztek. A szünetet követően már sokkal jobban teljesített a hazai gárda, de csak kozmetikázni tudta a végeredményt.

A nagy küzdelemben ezúttal a piros mezes vendégegyüttes állt hamarabb talpra
Fotós: Ady Géza

Schrancz Balázs: – Az első félidőben nagyon magunkra húztuk az ellenfelünket. Ráadásul rengeteg eladott labdánk volt, amit könyörtelenül megbüntettek a vendégek. A szünet után mutatott teljesítményünkkel viszont maximálisan elégedett vagyok, ami alapján talán egy pontot megérdemeltünk volna.

Sergio Mullor Cabrera: – Fantasztikusan játszottunk az első félidőben és nagy előnyre tettünk szert. Támadásban és védekezésben is jól működött a csapat. A második félidőben erőszakosabb lett ellenfelünk, ekkor már nem játszottunk jól, és sok labdát eladtunk. Ebből természetesen okulunk, és megtanuljuk, hogy a győzelemért meg kell szenvedni.

Az első forduló további eredményei: Debreceni EAC – Nyírgyulaj KSE 3-5, Switelsky-Haladás VSE – Rába ETO 3-2, Bőny-Szavill Consulting – FTC Futsal-Fisher Klíma 2-3, Aramis SE – FC Veszprém 2-4.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában