Házasság a téma

2024.02.20. 08:00

Önök mióta alkotnak egy párt? - küldjenek be fotókat

Körmendi Erzsébet

Fotó: Shutterstock

A Házasság hete országos programsorozathoz kapcsolódva az Előszállási Kossuth Lajos Művelődési Ház és Könyvtár egy játékra hív mindenkit, aki kedvet érez, hogy megossza az intézménnyel - esetlegesen a közösséggel -, hogy mióta alkotnak férj-feleségként egy párt. 

A jelentkezők feladata, hogy a [email protected] ímél címre vagy az intézmény közösségi oldalán keresztül messenger üzenetben juttassa el az esküvői fotójukat. Üzenetbe pedig írja meg, hogy mikor volt a nagy nap és mi a keresztnevük. 

Köszönet a boldog évekért, köszönet a sok-sok mindenért, és azért, hogy bármi áron mellettem maradtál..... - ugye ismerős Záray Márta és Vámosi János örökzöld slágere? Hány éve is volt a nagy nap? 5 - 15 - 25 - 50 - vagy még több?

Az előszállási könyvtár arra kér mindenkit, ossza meg vele az örömteljes pillanatokat! A beérkezett fotókból egy kis klipet szeretne készíteni az intézmény. 

Határidő: február 26. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában