Tradicionális stílusok

2024.02.02. 11:44

Heavy metál és őszinte rock a hétvégén a zenebarlangban

Ezen a hétvégén a klasszikus műfajok képviseltetik magukat a Kaptár Music Pub kínálatában. Pénteken a tradicionális heavy metal, szombaton a rockzene dominál majd a színpadi műsorban. Kalapács József visszatér Dunaújvárosba.

Balla Tibor

Az egyik legismertebb hazai rockénekes, Kalapács József lép fel akusztikus koncertjével február 2-án, pénteken este a Kaptár Music Pubban. A 80'-as évek legnépszerűbb magyar heavy metál zenekara, a Pokolgép, majd az Omen, végül a saját neve alatt futó zenakrok énekese – aki egyébként musical és rockopera énekesként is bizonyított - legjobb, legkedvesebb dalait hozza el egy akusztikus est keretében, ahol Závoti Zoltán gitárkíséretével adja elő azokat.

A Kaptár kapuit 20 órakor nyitják meg, és utána nem sokkal bele is csap a hosszú kihagyás után visszatérő, a tradicionális heavy metal hagyományait őrző Crom (Varga Zoltán - ének, Földes Gergő - gitár, Singh-Bahadur Áron - gitár, Sinkovits András - basszusgitár, Kovács György - dob) barbár hordája a húrokba. Lassan 10 esztendeje, hogy először jelentek meg Kalapács előzenekaraként, de ez a kapcsolat olyan jól alakult, hogy az Új világ születése című novemberben megjelent nagylemezünk lemezbemutató koncertjén március 9-én a Legenda sörfőzdében sztárvendégünk a legenda Kalapács József lesz majd. Jó esély van rá, hogy erről az albumról is szólalnak meg dalok a pénteki koncxerten. Utánuk érkezik majd Kalapács József a Kaptár színpadára, mégpedig a legnagyobb dalaival.

Crom együttes

Az Incidens zenekar (Jerry Szilasi-ének, Papp Zoli-gitár, Ács Laci-dob, Szilágyi Janó-basszusgitár) 2022 után egy új énekessel és plusz egy gitárossal ismét a Kaptárba érkezik szombaton este a legnagyobb Tankcsapda, Zorall, Bikini, Republic, Beatrice, Ákos és Road dalokkal, hogy egy óriásit tomboljanak és tomboltassanak. Ők is vendégelőadóval érkeznek, mégpedig a talányos nevű Maláta Sör Clubbal, akik hasonló stílusban tolják az őszinte érzést.

Az Incidens együttes

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában