Dunaújváros

2024.01.29. 09:00

Tudják, hogyan kell igazán jól mulatni

Remek hangulat fogadta lapunkat a Pentele Klubházban január 27-én, szombaton este, ugyanis a dunaújvárosi szerb-horvát közösség idén is megtartotta nagy hagyománnyal rendelkező Délszláv bálját, mely ezúttal is remek kikapcsolódási lehetőségnek bizonyult a résztvevők számára.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A Dunaújvárosi Szerbek és Horvátok Egyesülete, valamint a DMJV Horvát és Szerb Nemzetiségi Önkormányzatai által szervezett közösségi bálon ezúttal is a tököli Kolo zenekar szolgáltatta a talpalávalót. A mulatságon fiatalok és idősebbek egyaránt remekül érezték magukat, a hangolódás után a résztvevők többsége be is vette a táncparkettet, és megállás nélkül, hosszú perceken át járták a táncot a hagyományos és hamisíthatatlan délszláv népzenére. A batyus bálra mindenki finomságokkal és frissítőkkel teli kosárral érkezett, így a kiadós táncok után sem maradt senki üres hassal. A bálon a Quintia zenekar számos tagja is megbújt a vendégek között, akik a rendezvény többi résztvevőjéhez hasonlóan élvezték az estét. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában