A magány dala

2023.06.20. 15:02

Csikós Árpád és tanítványainak nyílt kiállítása - galériával

A múlt hét pénteken este nyílt meg a dunaújvárosi evangélikus templom külső termében a dr. Csikós Árpád vezette alkotói kör kiállítása.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

Az eseményen a széchenyis fiatalok koncertje mellett Csikós Árpád kifejtette: – E képek az elmagányosodásról szólnak… Aztán a diákjaim rám cáfoltak, hiszen számos olyan munkát hoztak, amely a valós kapcsolatokat igenli.

Csikós Árpád munkái számos aktuális kérdéssel foglalkoznak. Például: a mesterséges intelligencia térnyerésével lesz-e érdemi munkájuk a fotósoknak…, hogyan tovább képszerkesztés...

dr. Csikós Árpád a Széchenyi fotós közösségnek vezetője az evanélikus templomban rendezett megnyitón Fotó: LI

E kiállítást – többek között – Pribil Sándor (is) ajánlotta az érdeklődők figyelmébe. Mint elhangzott: a képek valóban szépek, ám én nem szeretnénk egy ilyen – az emberi közléstől is elidegenedett világban élni….

A tárlat a kapcsolatokról, annak kereséséről és hiányáról szól. A kiállítás erénye, hogy a „tanár úr” képeit ellenpontozzák diákjai, akik számos kreatív megoldással a személyes kapcsolatok mellett állnak ki. Dr. Csikós Árpád egyik alkotása a Fejér Vármegyei Tárlaton is szemlézhető. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában