Nyit a Garden

2023.05.25. 18:00

Hajnalig csapatják a Kaptárban mielőtt a klubszezont bezárnák

Igazán ütős programmal rekeszti be a klubidényt a Kaptár Music Pub a hétvégén. Egy estényi karaoke után egy óriási, hajnalig tartó hiphop bulival vetnek véget a föld alatti életnek, mert júniustól felköltöznek a programok a Kaptár Garden színpadára, ráadásul ingyenesen.

Balla Tibor

Fotó: JOEBACK

E héten szombaton, azaz május 27-én zárják a klubszezont a Kaptár Music Pubban, méghozzá egy óriási hiphop bulival, a Wandallz Nighttal, amin helyi nevek robbantják majd szét a klubot. „Egy éjszaka erejéig megidézzük a wandallzos időket. Itt lesz mindenki, aki számít, Dunaújváros színe-java!”

Az est a következőképpen alakul: a kaput nyolckor nyitják, utána 22 óráig tart a hangolódás StackOne & Smalkoholiks segítségével, majd bedurrantja a hajtóművet az Onidyn Kenedy. Nem sokkal este 11 előtt lép színpadra a JoeBack formáció, amelynek tagjai meglepő módon Joe és Back, akiket a BeatKOHO valamint a streetROYAL formációkból ismerhetünk, és saját bevallásuk szerint az underground legmélyéről táplálkozik a zenekar. Az első, Ha eljön JoeBack című lemezről is adnak elő pár számot, körülbelül nyolc dalra gondoltak, illetve a nemrégiben megjelent Júdás című kislemez teljes hanganyagát is megszólaltatják az est folyamán. 

Nem sokkal éjfél előtt startol a Mocskos Márka, majd a 4tress követi őket. A fellépések után még nem ér véget a buli, az afterban ismét StackOne & Smalkoholiks pörgeti a biteket.

Akinek ez nem lenne elegendő, már pénteken este kezdheti a bemelegítést, a Kaptár Karaoke-esten, aminek a „Legyél Te az est sztárja!” a mottója. Érdemes is a mikrofon elé állni, mert minden dalért cserébe adnak egy lefogyasztható kupont a szervezők. Az est házigazdája Dj Sogi lesz.

Június elejétől augusztus végéig megszűnnek a pinceklubban a programok, és minden rendezvényt a Kaptár Garden kis színpadán, odafent rendeznek meg, kivétel, ha extrém időjárás érkezik. Ezen időszak alatt belépőket nem szednek, minden Kaptár Garden Session rendezvényük ingyenesen látogatható. Többnyire akusztikus előadók, Dj-k, néhány fős zenekarok lépnek a nyáron színpadra. Ebbe a rendezvénysorozatba várják akusztikus formációk, „egyszálgitáros” előadók jelentkezését, ugyanis még vannak szabad dátumok. Érdeklődni a Kaptár Facebook-oldalán, privát üzenetben, e-mailban a [email protected] címen, vagy telefonon, a 06 (70) 273-7956-os számon lehet.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában