Nagy koncert, örömzenélés, zenésztábor is lesz

2022.06.24. 15:00

CityRocks – Erősebb lesz az idei program

Egyedülálló nagyzenekari koncertet ad a CityRocks (Közép-Európa legnagyobb rockzenekara) a Szalki-szigeten augusztus 6-án. Az egyedi, háromszintes színpad rendszeren 150 rockzenész mellett taiko dobosok, fúvósok játszanak majd együtt hazai és nemzetközi slágereket egy gyermekkórus közreműködésével.

Brousil Csaba

20210821 Dunaújváros Cityrocks 2021 néven a City Rocks zenekar adott koncertet a Szalki-szigeten Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Laczkó Izabella

A koncerttel párhuzamosan egy három napos zenésztábort is tartanak - közölték a szervezők szerkesztőségünkkel.
Augusztus 5-én, pénteken a szigeti kempingben, a kisszínpadon több zenekarnak, jam sessionöknek adnak helyet, de lesz némafilm-vetítés élő zongora/dob kísérettel. Augusztus 6-án, szombaton a nagyszínpadon a The Best Of Mode (Depeche Mode Tribute Band) után 20.30-kor a CityRocks 150 fős nagyzenekara ad majd kétórás koncertet, azt követően a Hollywood Rose (Guns N’ Roses Tribute Band) lép fel. Augusztus 7-én délután pedig 40-50 zenész részvételével egy Rock Kamion járja majd a város utcáit.
A CityRocks 2021-es, dunaújvárosi rock-flashmobján 400 zenész vett részt. A koncertet több ezren nézték meg élőben, az ott készült kisfilmek pedig már 30 milliónál is több megtekintést értek el.
A CityRocks eddigi (szegedi, kecskeméti, bonchidai és dunaújvárosi) koncertfilmjeit pedig a média partnereiknek is köszönhetően már 160 milliónál többször nézték meg világszerte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában