Jótékonysági est

2022.06.07. 10:00

„A háború menekültjeinek megsegítésére”

Nagyvenyim - Jótékonysági estet tartottak az ukrajnai háborús menekültek megsegítésére június 3-án a Közösségi Ház nagytermében.

duol.hu

A jótékonysági kezdeményezés a fiatal előadóktól indult, akik nagy lelkesedéssel és művészi szinten adták elő a produkcióikat tudtuk meg Mogyorós Máriától, a művelődési ház vezetőjétől. Az est házigazdája: Mudi Bese Botond volt. A műsoros esten fellépett: Gida Csoboka – klarinét, Komlósi Gréta – klarinét, Mudi Bese Botond – zongora, Jámbor Benedek, a Fontana Női Kar és a Nagyvenyimi Táncegyüttes. 

A zongoránál Mudi Bese Botond Fotók: Boldis Beáta

A műsoros esten a részvétel ingyenes volt, a cél érdekében felajánlani kívánt pénzadományokat a rendezvényen kihelyezett adománygyűjtő ládába helyezhették az adományozók, vagy banki átutalással juttathatják el Nagyvenyim Nagyközség Önkormányzatának‚ a 11736037-15361442 számú számlájára a hónap végéig „A háború menekültjeinek megsegítésére” közleménnyel. Az önkormányzat, a művelődési ház és az előadók köszönik a támogatásokat és továbbra is várják az önzetlen segítséget a megadott számlaszámon. 

Gida Csoboka klarinétjátéka elvarázsolta a közönséget

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában