Március 5-én

2022.03.01. 09:00

Rudán Joe akusztikus koncertje a Kaptárban

Brousil Csaba

December 3-án mutatta be Rudán Joe az életéről és eddigi munkásságáról szóló portrékönyvet, amelyet Szentesi Zöldi László írt, illetve a hatodik szólóalbumát, Feketén fehéren címmel. Ezekről akkor mi is beszámoltunk, itt a Hírlap hasábjain. Jó hír a Joe zenéjét kedvelőknek, hogy az énekes Tóth László gitárossal kiegészülve Dunaújvárosban ad akusztikus koncertet március 5-én, szombaton este a Kaptárban. 

Rudán Joe tavaly nyáron lépett fel legutóbb a városban Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az életrajzi könyv közel 400 oldalon mutatja be Joe eddigi életét és munkásságát, szó esik benne gyerekkorról, fiatalkorról, barátokról és a családról is. Jópofa sztorik is előkerülnek katonaságról, csínytevésekről és őszinték a hibákról is. 

A könyvvel egy napon megjelent új album, a Feketén fehéren címet viseli. Tizenkét vadiúj nótát tartalmaz, és rákerült még hat bónusz is. Ezek olyan muzsikák, feldolgozások, amelyekben Joe az elmúlt időszakban közreműködött és kiváltották a közönség tetszését és elismerését, és az énekes szívéhez is közel állnak. Jó hír a koncertre ellátogatóknak, hogy – ahogy azt Joe-tól megtudtuk – a könyvből és az új albumból is hoz majd magával és a két felvonásos koncert szünetében ezeket röviden be is mutatja az érdeklődőknek. A könyvet és a lemezt akár dedikáltatni is lehet. 

 

Aki pedig nagyzenekaros formában is megtekintené az új lemez bemutatóját, az március 18-án Pécsen és másnap, március 19-én Budapesten is megteheti. Ezeken a koncerteken olyan vendégek is szerepelnek majd, mint Kalapács József, Vámos Zsolt, Závoti Zoltán, Nagy Dávid, Tiffán Zsolt, Horváth Lejla, Szentgyörgyváry Balázs és Szentgyörgyváry Péter. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában