színes programokkal

2021.09.27. 09:00

Szent Mihály-napi őszköszöntő a Duna-parton

A DESE (Dunaújvárosi Elektromos Sportkör Egyesület), valamint a Mezőföld Kulturális, Sport- és Szabadidős Egyesület szervezésében Szent Mihály-napi őszköszöntő rendezvényre várták az érdeklődőket vasárnap kora délután az alsó Duna-parton lévő DESE szabadidőközpontban.

Brousil Csaba

Fotó: LI

Szántó Péter, az önkormányzat oktatási, kulturális és társadalmi kapcsolati bizottságának elnöke nyitotta meg a rendezvényt. Elmondta, hogy a programok közül válogatva minden korosztály megtalálhatja azt, ami a kedvére való, ehhez kívánt kellemes kikapcsolódást a megjelenteknek. Majd reményét fejezte, ki, hogy ezt a rendezvényt hagyományteremtő jelleggel, hasonló szervezéssel a jövőben is megrendezik.

A Baracsi Néptánc Együttes is színpadra lépett
Fotók: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Azok a látogatók, akik előre regisztráltak, ők négy órakor mehettek is sárkányhajózni, a többiek íjászbemutatón, kisebb néptáncos találkozón vehettek részt, később meghallgathatták Horváth Béla történelemtanár előadását, vagy megtekinthették a tűzzsonglőrök előadását. A kicsiket ugrálóvárak és kézműves foglalkozások várták.

A kicsiket ugrálóvárak és kézműves foglalkozások várták

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában