Dunaújváros

2021.09.18. 08:00

Örömzenélés helyszíne lesz a Juharos

Blues, diszkó és vidámság. Röviden így lehetne összefoglalni a Juharos Étterembe szervezett Hangulat Bár emlékzenekar leendő búcsúkoncertjét.

Szabó László

Forrás: illusztráció

Fotó: pixabay

Valamikor a 60-as években rengeteg zenés szórakozóhely létezett Dunaújvárosban. Volt ahol csak egy zongorista klimpírozott, volt ahol cigányzene szórakoztatta a betérő vendéget és volt több olyan hely is, ahol a ma már szinte legendássá vált helyi zenészek szolgáltatták a talpalávalót. Az évtizedek múlásával egy-egy formáció – érthetően – elköszön rajongóitól, de nem mindig csendesen.

Fotó: pixabay / illusztráció

A Hangulat Bár emlékzenekar búcsúkoncertje nagyszabású rendezvénynek ígérkezik. Először a TataMinek nagy „bölényei” muzsikálnak, főszerepben a szájherflivel. Tagjai: Novák István, Sárai László, Fauszt Tibor, Verbóczky László, Szloboda Gyula és az új dobos, Szakmány Károly. Majd a Jezsek Experiment lép fel: Jezsek Lajos, Hegyi István, Fauszt Tibor, Szloboda Gyula és Ágyik József. A fő attrakció a H.B. emlékzenekar vendéglátós műsora lesz szintén jól ismert legénységgel: Kovács János (Csoki), Mukli István, akik kiegészülve a Digitálos zenészekkel újabb egy órában szórakoztatják majd a közönséget. Várható még jam session is, amikor mindenki a színpadon „örömzenél”. Az est záróakkordjaként diszkó dübörög hajnalig. A búcsúkoncertre október elsején 18 órától kerül sor a Juharos Étteremben. Mindenkit szeretettel várnak, de a nagy érdeklődésre való tekintettel az asztalfoglalás ajánlott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában