online felületen

2020.12.15. 10:00

A Bartók Kávézóval tisztelegnek a város előtt

Dunaújváros fennállásának 70. évfordulójára egy beszélgetéssorozatot indít a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza december 20-án saját online felületein.

Balla Tibor

Dunaújváros

Egy beszélgetéssorozatot indít a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza december 20-án saját online felületein Dunaújváros fennállásának 70. évfordulójára.

Őze Áron igazgató az okokat firtató kérdésünkre elmondta, idén jubilál Dunaújváros, ám erről érthető okokból elterelődött a figyelem, ezért gondolta úgy, hogy valamilyen formában meg kell emlékezniük erről.

Dunaújvároshoz kapcsolódó, vagy innen elszármazott

Ebben a helyzetben, hogy nem fogadhatnak nézőket, kétféleképpen tartják a kapcsolatot a nézőkkel a színház online felületein. Egyrészt a szerdánként jelentkező streamelt színházi előadásokkal, illetve azzal, hogy a Bartók Kávézó beszélgetéssorozatát elindítják vasárnaponként. A riportalanyok személyével kapcsolatban az volt a kérése, hogy Dunaújvároshoz kapcsolódó, vagy innen elszármazott, itt született, vagy most is itt élő – nem feltétlen színházi – személyiségek legyenek, így kapcsolódjon a város születésnapjához.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában