Rockmaraton elhalasztva

Gedeon Andrea a Rockmaraton kommunikációs vezetője az alábbi közleményt juttatta el hozzánk, amelyet az alábbiakban közlünk:

duol.hu

Fotó: Laczkó Izabella / archív - Rockmaraton 2019.

A 30. jubileumi Rockmaraton fesztivált egy évvel elhalasztjuk, mert a kormány bejelentette azt, hogy a tömegrendezvényekre vonatkozó korlátozást 2020. augusztus 15-ig meghosszabbítja így, 2021. július 5 – 10. között fogjuk megrendezni a jól megszokott és megszeretett helyszínen, a dunaújvárosi Szalki-szigeten. Az idei program nagy részét megpróbáljuk átszervezni, természetesen az összes hazai bandánkra számítunk, de a 34 nemzetközi fellépő közül lehetnek majd olyanok, akik a turnéjuk módosítása miatt kikerülnek. A változásokat szeptembertől folyamatosan kommunikálni fogjuk.

Idén február végéig rekordmennyiségben, több ezren vásároltatok jegyet az idei rendezvényre, mi pedig a befolyt összeg 80%-át előlegként tovább is utaltuk a zenekaroknak és a beszállítóknak. A fesztiválszervezéssel járó, el nem halasztható éves költségek (irodabérlet, könyvelési díj, járulékok, hirdetések stb-stb.) miatt közel 15 milliós veszteséget szenvedünk, de ahogy korábban ígértük, akkor sem maradunk egyetlen vendégünknek sem adósa, ha ezért hitelt kell felvennünk. Minden megvásárolt jegy automatikusan érvényes a jövő évre. Azok számára, akik bizonytalanok, vagy a nehéz helyzetben szükségük van minden forintra 2020. május 15 – december 15. között biztosítjuk, hogy bármikor (!) visszaválthassák a jegyüket a TIXA külön erre a célra fejlesztett felületén – ezzel kapcsolatban hamarosan jövünk a részletekkel.

Köszönjük azt a rengeteg támogatást és bíztatást, amit eddig kaptunk tőletek. Köszönjük a partnereinknek, segítőinknek, kollégáinknak, Dunaújváros lakóinak és önkormányzatának, hogy kiállnak mellettünk a legnehezebb időszakban is. Biztosan tudjuk, hogy együtt sikerül majd átvészelnünk, és ha idén kicsit bele is halunk, jövőre főnixmadárként fogunk feltámadni, hogy ott folytassuk, ahol 2019-ben abbahagytuk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában