pozitív gondolatok

2019.10.19. 16:00

Nagyvenyimi találkozás Aranyosi Ervinnel

„Találd meg az utat a jóhoz, a széphez, és hagyd hátra, ami mérgez!” Versek a szeretetről, a mosolyról, az emberi kapcsolatokról, hitről, önismeretről, állat- és természetismeretről.

Horváth László

Aranyosi Ervin költő, spirituális gondolkodó, tanító, hahota jóga tréner, nevetésedzővel töltöttünk egy bő órát október 14-én 17 órától a nagyvenyi­mi Palágyi József Könyvtár és Művelődési Házban. A költő versei rendkívül nagy és pozitív energiát közvetítettek. A költemények hallgatása közben valóban megtelt a terem szeretettel, a gyengéd ölelés hangulatával.

Hallottunk verset az apákról, az anyák megbecsülésének hiányáról, gyerekverseket és még számos költeményt Aranyosi Ervin költő előadásában
Fotó: Horváth László

Ahogy a költő mondta előadásában: akit nem ölelnek meg, nem érintenek, az előbb utóbb megbetegszik. Talán egy pillanatra mindannyian elfelejtettük mindennapi gondjainkat, bánatainkat, olyan feltöltődve és kellemes érzésekkel folytathattuk az előadás után életünket. Hallottunk verset az apákról, az anyák megbecsülésének hiányáról, gyerekverseket és még számos költeményt. A legnagyszerűbb dolog pedig az volt, hogy Aranyosi Ervin rendkívül közérthető szóhasználattal fűzte verseinek sorait, így nagyon könnyen és gyorsan utat talált a közönségéhez. Ismét egy remek előadót, költőt köszönthettünk Nagyvenyimen!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában