programkavalkád

2019.09.21. 09:00

Dunaföldvári szüreti fesztivál

Balogh Tamás

Soha nem látott bőségű szórakoztatóprogram-­ajánlattal várják az érdeklődőket a szüreti fesztiválra és a 20. Földváriak Találkozójára Dunaföldvárra ezen a hétvégén. Az események pénteken késő délután kezdődnek és vasárnap estig követik egymást. A központi helyszín a közelmúltban újjávarázsolt Piac tér.

A péntek esti szüreti kórusfesztivált erdélyi és hazai előadókkal a gimnázium udvarán rendezik.

Szombaton a várban kiállításmegnyitóval, kulturális kör­sétával, a Dunán sétahajózással szolgálják ki az odaérkezőket. A szüreti felvonulás tértánccal kezdődik a városközpontban 14 órakor, és a hagyományos útvonalon járják körül a várost. A Piac téren délután háromtól este nyolcig néptáncegyüttesek lépnek fel. Őket a Best of Geszti koncertshow Geszti Péterrel váltja este nyolctól. Utána a Fekete & Miszlay válogatta retró diszkó zenére táncolhatnak – hajnalig. A Szüret ízei főzőverseny vasárnap délelőtt kilenc órától zajlik. A gyermekprogramok tízkor, a délutáni kulturális kavalkád háromkor kezdődik. Fenyő Miklós este héttől varázsolja el a közönséget.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában