Csillagfényes esték

2019.07.04. 15:00

Zenei élmény a kulcsi hajóállomáson

A szervezők jóvoltából igazi zenei csemegékben lehet részük az érdeklődőknek hétről hétre a kulcsi hajóállomáson.

Török Tímea

A két évvel ezelőtt útjára indult rendezvénysorozat – a népszerűségnek köszönhetően – idén nyáron is folytatódik.

Teljes kikapcsolódást, varázslatos dunai atmoszférát, mellette igényes szórakozást kínálnak a szervezők a csillagfényes szombat estéken velük tartóknak. Most szombaton, július 6-án 19 órától a Salty Dog Blues Duo fellépésére várják a közönséget.

A Bessenyei Csaba és Molnár Botond alkotta duót a tavalyi közönségsikerre való tekintettel hozzák el ismét a kulcsi hajóállomásra.

A két zenész gitárral, szájharmonikával és énekkel gondoskodik a szórakoztatásról. Repertoárjukban klasszikus country-dalokkal, valódi blues nótákkal, továbbá remek Tom Waits-feldolgozásokkal fogják a csillagfényes szombat estét megkoronázni az igényes zenét kedvelők örömére.

A koncertek ingyenesek, s a szervezők felhívása arról szól: jöjjenek el minél többen, élvezzük együtt a varázslatos Duna-parti hangulatot remek előadásokkal fűszerezve. Az autóval érkezők számára a hajóállomás mögött kényelmes parkolót alakítottak ki. A rendezvények A Jövő Kulcsa Egyesület szervezésében, a Vidám Emberek Közösségének támogatásával, továbbá a Kulcs Biztonságáért Polgárőr Egyesület biztosításával jöttek létre. A koncertek ingyenesen látogathatók.

Vezető képünk illusztráció.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában