Idén is gazdag kínálattal

2019.07.06. 09:30

Hétvégi programok a likeBalaton.hu ajánlásával

duol.hu

A nyár közepén jobbnál jobb programokat kínálnak. Hogy könnyebb legyen választani, ajánlunk néhányat a hétvégére, de részletesebb kínálatot is találnak a likeBalaton.hu oldalán!

Balaton-átevezés: július 6., Fonyód. Bármilyen hajóval, legyen az versenykajak, túrakenu, outrigger, csónak vagy akár az egész világon egyre nagyobb teret hódító SUP (deszkán állva evezés), indulhatunk a tíz kilométeres távon Fonyódról Badacsonyra, majd vissza Fonyódra.

A vízparti fesztiválra idén is elhozzák a rajongóknak a kiváló zenei stílusokat
Fotó: likebalaton

Balaton Sound: július 3–7., Zamárdi. Európa legjobb vízparti fesztiválja idén is elhozza az elektronikus zenei stílusok legjobbjait. Világsztárok váltják egymást a szabadstrandon: Armin Van Buuren, a The Chainsmokers, DJ Snake, J Balvin, a Future, G-Eazy, Marshmello, Sean Paul, Tiësto, Timmy Trumpet, Paul Kalkbrenner, Jess Glynne, Rudimental és a KSHMR, s bulizhatunk egy katamaránon is.

Kannavirág Fesztivál: július 5–6., Zalakaros. Már hagyománynak számít a Zalakaros ikonikus virágáról elnevezett Kannavirág Királynő választása, ahol megválasztják a város legszebb virágszálát. A rendezvény kísérő programjaként a Gyógyfürdő téren kézművesvásár, kiegészítő programok és borházak várják a vendégeket.

Salföldi Dalföld: július 5–7., Salföld. A rendhagyó művészeti fesztivál a balatoni nyár kulturális életébe új színfoltként jelentkezett be 2014-ben. A balatoni óriás fesztiváloktól eltávolodva, a Káli-medence egyik csendes szegletében, az aprócska Salföldön lehetünk szem- és fültanúi egy különleges művészeti eseménynek.

További izgalmas és színes programokért kattintson a likeBalaton.hu oldalára!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában