színes programkavalkád

2019.06.24. 09:30

Aranykulcs Art művészeti forgatag

Különleges programmal várja Kulcs az érdeklődőket ezen a héten pénteken és szombaton.

Körmendi Erzsébet

A helyszín mindkét napon a faluház és környéke. Az Aranykulcs Art Fesztivál elnezvezésű összművészeti forgatag keretében június 28-án kiállításmegnyitó lesz: Schweiczer Róbert keramikus és Steixner István bőrműves alkotásaiból rendezett tárlatot tekinthetjük meg 18 órától. Esti programként pedig a Pillanatragasztó Társulat Interaktív színházát láthatják 18.30 órától.

Június 29-én, szombaton déltől gazdag lesz a felhozatal: Kákics zenekar, Göbölös Virág és Kurikó Lajos hegedű és gitár duója, Balogh Zoltán és zenekara, Gulácsi Zoltán és Rinyu Nóra zenéje, Mesélő Bőrönd gyermekműsor, Dóka Attila akusztik, Garbó Zenekar lép színpadra 20.15-ig, majd Kovács Nóri énekel 21.15-től. Közben a rendezvény kísérő programjaként kiállítások, népi és iparművészeti kézműves mesterek, az Újpart Egyesület művészei, alkotók és alkotások mutatkoznak be a nagyközönségnek. Délután lesz szalmabálás kölyökudvar, mesék, népzene, MintaKincstár valamint borkóstoló is.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában