Városunk értékeiről

2017.10.11. 20:52

Ady Géza alkotásai láthatóak a Kamara Galériában

A város értékeit felvonultató állandó fotókiállítás várja az érdeklődőket a helyi iparkamara folyosógalériájában. Az alkotó: Ady Géza.

Szabó Szabolcs

Ady kamara kiállítás Fotó: Zsedrovits Enikõ

Hosszú éveken át népszerű és sikeres kiállítássorozat futott a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara folyósógalériájában, ahol Tábori Csaba szerkesztésében és vezetésével főként helyi alkotók mutatkozhattak be. E sorozat jelenleg szünetel, ám most sem üresek falak a Kamara Galériában.

Vendég a Kiskohászban, a város emblematikus helyeit fotózta meg Ady Géza fotográfus Fotó: Zsedrovits Enikő

A várost és a kamara tevékenységéhez illeszkedő vállalkozásokat, cégeket hosszú évtizedek óta ismerő fotográfus, sajtófotós, lapunk állandó munkatársa Ady Géza különleges technikával előhívott képei kaptak helyet a falakon. E jelenlegi állandó kiállítás egyben várostörténeti munkának is megfelel. A tárlat díjmentesen látogatható hétköznap, a kamara nyitvatartási ideje alatt. A szervezőktől megtudtuk, terveik szerint már a közeljövőben is számos alkotással bővülhet a kiállítás – szintén Ady Géza munkáival.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában