Téli Színház

2017.10.21. 09:00

Havonta egy előadás a Földvári Téli Színházban

DUNAFÖLDVÁR Még bizonyára sokan emlékeznek a dunaföldvári Nyári Színház sikeres szabadtéri előadásaira, nemsokára már kezdődik a Téli Színház bérletsorozata.

L. Mészáros Irma

A rendező szerepét a csodás orgánumú, kitűnő színészre, Papp Jánosra osztották Fotó: Ady Géza

A dunaföldvári Művelődési Központ színháztermében novembertől februárig négy darabot láthatunk: egy musicalt és három vígjátékot. November 9-én a Legyetek jók, ha tudtok! című musicalt a Budaörsi Latinovits Színház és a Múzsák Társulata mutatja be Czeizel Gábor rendezésében. December 6-án a Képzelt beteg című Moliere-darabot élvezhetik a nézők Koltai Róbert Jászai Mari-díjas Érdemes művész főszereplésével a Zenthe Ferenc Színház produkciójaként.

A rendező szerepét a csodás orgánumú, kitűnő színészre, Papp Jánosra osztották Fotó: Ady Géza

A januári előadás a Nagyon nagy ő című kétrészes, sziporkázóan szellemes vígjáték a Spirit Színház előadásában. A darabot játsszák Gubik Ági, Tölgyesy Zoltán, Varju Kálmán, Hajdú László, rendezte Czeizel Gábor. Februárban pedig a Francia szobalány című vígjátékkal vendégszerepel Dunaföldváron a Turay Ida Színház. A filmről is ismert darabban Győri Péter, Xantus Barbara, Pásztor Máté, Rárósi Anita, Lovas Emília, Boros Zoltán, Benkő Péter, Antalffy Anett játszanak, a rendező Szurdi Miklós.

A 2018-as két előadás pontos időpontjáról később kapunk tájékoztatást. Az előadásokra bérlet és egyes jegy is váltható a helyszínen (Dunaföldvár, Ilona u.9.) és online rendszerben.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában