Önálló dalest

2017.10.12. 09:30

Egy szál gitárral lép színpadra a fiatal tehetség, Balla Bence!

Fiatal, tehetséges és péntek este egy szál gitárral lép a közönség elé a helyi zenei élet egyik nagy reménysége, Balla Bence. Esti Kornél dalok Dunaújvárosban. 

Szabó Szabolcs

Balla Bence Fotó: Zsedrovits Enikõ

Balla Bence számos formációt tekintve is ismerős lehet a helyi underground könnyűzene kedvelőinek. A POK diákja holnap este, azaz október 13-án 18 órától zenél majd a a Munkásművelődési Központban. A fiatal zenészt a koncert műsoráról is kérdeztük. – A fellépés során egy gitárral fogom megszólaltatni a a számomra legkedvesebb dalokat, így a műsorban lesz majd Arctic Monkeys és Esti Kornél szerzemény is, 15-16 dallal készülök, ha minden sikerül, több mint egyórás programmal várom a közönséget – fogalmazott lapunknak a POK gimnázium harmadéves diákja, akit további terveiről is kérdeztünk.

Balla Bence 15 feldolgozással készül Fotó: Zsedrovits Enikő

- A folytatást majd meglátjuk, ami a továbbtanulást illeti jelenleg két lehetőséget látok: a villamosmérnöki pálya mellett nagyon vonz a zeneművészeti képzés is. Fontos számomra, hogy a következő hónapokban és években a lehető legtöbbször színpadon legyek, és a feldolgozások mellett szeretnék a saját dalaimmal is érdemben foglalkozni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában