Bulivan

2017.09.14. 15:46

Ha ősz, akkor Tökfesztivál! Ezek a programok várnak hétvégén!

Tökfesztivál, dzsessz koncert, vagy egy veretős Kaptár buli? A hétvégén mindenre lesz lehetőség!

_325240_reggaekaracsony_lad

Balázs József Quartett

Péntek este ismét egy remeknek ígérkező koncerttel várja az igényes dzsesszmuzsika híveit a Művész Presszó, ahol 20 órától a Balázs József Quartett zenél majd.

Balázs József a dzsesszben elért sikerein kívül egyéb műfajokban is elismert hangszerelőként, zeneszerzőként tartják számon. Rendszeresen turnézik a tengerentúlon is. Játékával a legrangosabb amerikai dzsesszklubok mellett Európát is meghódította már. A Dunaújvárosban már korábban is szép sikert arató Balázs József vezette csapat ma este a Balázs József – zongora, Cvikovszky Gábor – trombita, Pecek Lakatos Krisztián – nagybőgő, Pecek Lakatos András – dob összeállításban ad koncertet.

Kaptár Music Pub

Most szombaton is két zenekar zúz majd a Kaptárban. A Mesterséges Érzelem és a szekszárdi Éjisereg közös bulija este kilenc órakor kezdődik. A beugró ezúttal is díjmentes.

A Trafo Klubban ma este Dj. Tomex pörgeti napjaink legjobb slágereit, másnap ugyanitt Dj. Gergő László és Dj. Spool kormányozza a partimaratont.

Tökfesztivál

Ha ősz akkor tökfesztivál. Idén is színes programok várják a rendezvényre látogatókat.

Szombaton este a Ladánybene 27 is ott lesz a Tökfesztiválon

A Tökfesztivál szombati koncertkínálatában ma 18 órától a Milagro várja a nagyérdeműt, a főműsoridőben pedig jön az Ámokfutók, majd a Ladánybene 27 együttes. Vasárnap 17 órakor zenél az Etnorom, 18 órakor a Cosombolis Trió, 20 órától pedig a Lord zenekaré a színpad.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában