Rácalmási húsvét

2024.04.01. 14:00

Ünnepi kavalkád várta a családokat a Jankovich-kúriában — képgalériával

Rácalmáson már régóta készül a nagy ünnepre. A Művelődési Ház pompásan díszbe öltözve várta az érkezőket, március 30-án, szombaton pedig az ünnepi hangulatot már a Jankovich-kúriában élhettük át. Ahogy beköszönt a tavasz, úgy érkezik a húsvét varázsa is, Rácalmáson valóban bájos eseményekkel koronázták meg ezt az örömteli hangulatot.

Török Tímea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Rácalmáson számos program várta a családokat a Jankovich-kúriában és az épület körül elterülő csodálatos parkban. A kézműves játszóházban kicsik és nagyok egyaránt megmerülhettek a kreativitásban, és saját húsvéti díszeket készíthettek. 

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A legfiatalabbaknak izgalmas tojáskereső kalandban lehetett részük. Aki a legügyesebben fedezte fel a tojások rejtelmeit, az csoki nyuszit vihetett haza ajándékba. A Társasjáték Klub pedig mindenkit  várt egy baráti kis játékra, ahol a stratégia, a szerencse és a jó társaság csak fokoztak az örömöt.

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Rácalmási Glória Kamarakórus egy igazi húsvéti koncerttel készült, amelyen a lélek mélységei elevenednek meg. A Barina Táncegyüttes szintén színpadra lépett, hogy mindenki megcsodálhassa a gyermek és felnőtt csoport remek teljesítményét, majd együtt táncolhattak a közönséggel.

Ez az ünnepi rendezvény mindenki számára ingyenes volt, a kilátogatóknak valóban része lehetett egy vidám és felejthetetlen húsvéti élményben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában