Közönségtalálkozó

2024.04.05. 19:00

Kosarasok a kosárban

Tűzoltós interaktív családi közönségtalálkozóra hívta az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabda csapatot a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség.

Duol.hu

Tűzoltós interaktív családi közönségtalálkozóra hívta az Arconic-Alba Fehérvár kosárlabda csapatot a székesfehérvári katasztrófavédelmi kirendeltség

Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, Fejér VMKI

 

A sportolók Alejandro Zubillaga vezetőedző és Vojvoda Dávid csapatkapitány vezetésével érkeztek a tűzoltóságra, ahol Sallai László tűzoltó alezredes, kirendeltségvezető egy egyedileg festett tűzoltó védősisakot ajándékozott a csapatnak – számolt be közösségi oldalán a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság.

Sallai László tűzoltó alezredes, kirendeltségvezető egy egyedileg festett tűzoltó védősisakot ajándékozott a csapatnak
Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, Fejér VMKI

A sportolók kipróbálták, milyen a létraszerrel a magasban, illetve hogy hogyan működik a gyorsbeavatkozó sugár. Megtapasztalták, hogy egy füsttel telítődött épületben tényleg csak tapogatva lehet közlekedni, mert semmit sem látnak. A Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei bemutatták a feszítővágót, amit a kosarasok egy roncsautónál maguk is használhattak.

A tűzoltók egy kihívással is készültek, kosárpalánkot rögzítettek a létraszer kosarához és a sportolóknak különböző magasságokban kellett kosarat dobniuk
Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, Fejér VMKI

A tűzoltók egy kihívással is készültek, kosárpalánkot rögzítettek a létraszer kosarához és a sportolóknak különböző magasságokban kellett kosarat dobniuk. A rögtönzött versenyen Kass Balázs dobása bizonyult a legjobbnak hét méteres magasságban. 

A Sárvíz Tűzoltó Egyesület önkéntesei bemutatták a feszítővágót, amit a kosarasok egy roncsautónál maguk is használhattak
Fotó: Szabó-Bisztricz Anett tűzoltó százados, Fejér VMKI

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában