Női Vállalkozói Klub indul

2024.04.05. 17:30

Hölgyek a fedélzeten

Itt az ideje, hogy a térség női vállalkozói rendszeresen találkozhassanak szervezett keretek között, ahol a klubtagok megoszthatják egymással szakmai tapasztalataikat, esetleges nehézségeiket – tudhattuk meg a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara titkárától, Hegyiné Tóth Noémitól.

Duol.hu

A klub lehetőséget ad egy-egy kiemelt témát meghívott előadó vezetésével átbeszélni, javaslatokat megfogalmazni, amivel a résztvevők nemcsak üzleti lehetőségeik fejlesztését segíthetik, hanem vállalkozó kedvüket is motiválhatják. Terveink szerint a szakmai tapasztalatcsere mellett tanulásra, informális kapcsolatépítésre és kreatív programokra is teret ad a Női Vállalkozói Klub. A klub keretei között lehetőség nyílhat saját vállalkozásaik bemutatására, üzleti tapasztalataik megosztására. A Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara két karizmatikus és hiteles vállalkozót kért fel a klub vezetésére, dr. Bocsi Andrea és Palkovics Katalin személyében.

Senki nem úgy beszél a vállalkozásról, mint túlélési lehetőség, pedig az. És ez az, ami táptalajt ad a kreatív gondolkodásnak.

– Anita Roddick

Minden női vállalkozót szeretettel várnak 2024. április 18-án 14 órakor a Dunaújvárosi Kereskedelmi és Iparkamara székházába az első Női Vállalkozói Klub programra.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában