Gyűjtési akció lesz

2024.04.19. 09:00

Elektromos, elektronikai és fém hulladékoktól lehet megszabadulni

Körmendi Erzsébet

E-hulladék átvétele (képünk illusztráció)

Fotó: Szabó Imre/MW

Elektromos, elektronikai és fém hulladékok gyűjtési akcióját szervezte meg Rácalmás Város Önkormányzata az E-Elektra Zrt.-vel közösen. Április 20-án, szombaton 8 és 14 óra között a focipálya melletti területen lehet leadni – konténerbe betenni – a kimustrált holmikat. Csak fém tárgyakat – például fém kerti bútorokat –, valamint elektromossággal működő eszközöket – hajszárító, számítógép, mosógép, szárítógép, porszívó, ventilátor, klímaberendezés, vasaló, elektromos fűnyíró, rádió, telefon, mobiltelefon, bojler, konyhai robotgép, mikrohullámú sütő – és még sorolhatnánk – fogadnak el a gyűjtés során. Figyelem: hűtőt, fagyasztót, képcsöves berendezést (tévét, monitort) csak bontatlan állapotban lehet betenni a gyűjtőkonténerbe. 

A konténert szombaton 14 órakor elszállítják a helyszínről, tehát kizárólag csak az akció ideje alatt lehet beletenni azokat a hulladékokat, amelyektől szeretnének megszabadulni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában