Kézműveskedés Kulcson

2024.04.10. 13:00

Anyák napi meglepetést készíthetnek a gyerekek a vásárban

Török Tímea

Közeleg az édesanyák ünnepe, és a kulcsi vásár szervezői már javában készülnek, hogy a kézművesfoglalkozáson a gyerekek kis meglepetéseket készíthessenek a nagy napra. 

Az április 14-i rendezvényre szívélyesen várják a legfiatalabbakat és legkreatívabbakat, hogy részt vegyenek egy különleges, ingyenes kézműves foglalkozáson Kulcson a hivatalok előtti téren.

Reggel 8 órától déli 12 óráig tartó eseményen a gyerekeknek lehetőségük lesz kifejezni szeretetüket és elismerésüket édesanyjuk iránt, miközben egyedi ajándékokat alkotnak. A vásáron a gyerekek számára minden adott lesz ahhoz, hogy egyedi és személyre szóló meglepetéseket készítsenek az édesanyáknak.

Az esemény fő vonzereje az, hogy a gyerekeknek lehetőségük lesz saját kezűleg készíteni ajándékaikat, így azok igazán egyediek lehetnek és kifejezhetik a valódi szeretetüket. Az anyák pedig kétségtelenül meghatódva fogadják majd ezeket az apró, de annál jelentősebb gesztusokat.

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában