Várvédés és várfoglalás

2024.04.16. 17:28

A Fidesz-KDNP polgármesterjelöltjei Nagyvenyimen és Pusztaszabolcson

Nagyvenyimen Vargáné Kaiser Katalint, Pusztaszabolcson pedig Tüke Lászlót indítja polgármesterjelöltként a Fidesz-KDNP.

Molnár Emese

Vargáné Kaiser Katalin Nagyvenyim jelöltje és dr. Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Egy lírai hasonlattal élve, Nagyvenyimen várvédésre, Pusztaszabolcson pedig várfoglalásra készül a Fidesz-KDNP a június 9-i önkormányzati választásokon, ugyanis mint azt dr. Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke bejelentette, Nagyvenyimen Vargáné Kaiser Katalin, míg Pusztaszabolcson Tüke László lesz a pártcsalád polgármesterjelöltje.

Előbbi település kapcsán az elnök elmondta, a jelenlegi polgármester, Vargáné Kaiser Katalin már régóta bizonyítja, hogy jól vezeti Nagyvenyimet és hathatósan képviseli az ott élők érdekeit. Nem volt kérdés a Fidesz-KDNP számára, hogy a mostani választáson is őt indítsák polgármesterjelöltként, hiszen ahogy az elnök fogalmazta, folytatni szeretnék azt a fejlődési pályát, amely a települést jellemezte az elmúlt években. Vargáné Kaiser Katalin arról szólt, hogy Nagyvenyim életében kiemelkedő szakasz volt az elmúlt tíz év. Köszönettel szólt a kormány és a vármegyei önkormányzat támogatásáért, amelyekkel szép eredményeket érhettek el, és ezen a fejlődő pályán szeretné továbbra is a településen élők érdekeit szolgálni.

Tüke László Pusztaszabolcs jelöltje és dr. Molnár Krisztián a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnöke
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Pusztaszabolcson öt év elteltével várfoglalásra készül a Fidesz-KDNP. Mint azt dr. Molnár Krisztián elmondta, az itt élők megtapasztalhatták, hogy az elmúlt öt évben milyen pályára váltott a település: miközben a szomszédos településeken milliárdos fejlesztések valósultak meg, addig ezt Pusztaszabolcsról nem lehet elmondani. Az elnök hangsúlyozta, rendet kell tenni Pusztaszabolcson, a településnek nincs újabb öt elvesztegetnivaló éve. Ennek érdekében pedig Tüke László és csapatának támogatását ajánlja a választópolgárok figyelmébe, mert így visszatérhet a város arra a fejlődési pályára, amelyre hivatott. A pedagógusként és a helyi iskola igazgatóhelyetteseként dolgozó Tüke László ugyancsak azt erősítette meg, hogy 2019-ben letért arról a fejlődő pályáról településük, amelyre a korábbi vezetők állították. Rendbe kell rakni a település térségi kapcsolatait is, hogy minél több fejlesztés valósulhasson meg a jövőben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában