A hölgyeket ünnepeljük

2024.03.08. 10:30

Nőnapi programdömping Dunaújváros környékén

A hétvégén Dunaújváros környékén változatos programkavalkáddal készülnek nőnap alkalmából. A rendezvényeken sztárfellépők, előadóművészek, zenekarok sokasága gondoskodik majd a remek hangulatról.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Kozma István

Március 8. péntek

Baracson 15 órától társasjáték délutánt tartanak a templomosi kisiskolában.

Kulcson 17 órai kezdettel nőnapi köszöntésre várják a hölgyeket a polgármesteri hivatal dísztermébe. Az ünnepségen Nőnapi zenés randevú címmel zenével, versekkel, prózával színesített előadást láthatnak majd a résztvevők, Polgár Lilla és Farkas Erik közreműködésével.

Ercsiben 18 órakor egy különleges előadást tekinthetnek meg az érdeklődők. A Maszk Egyesület és a mARTonSzínház jóvoltából Ken Ludwig: Primadonnák, bohózat két felvonásban című színjátékát viszik az Eötvös József Művelődési Ház színpadára. Koreográfus: Kelemen Márta. Játékmester: Bitó Péter. Rendező: Kozma Milos Noel.

Pusztaszabolcson 18 órakor kezdődik a Nőnapi köszöntő. A Pusztaszabolcsi Könyvtár és Művelődési Házban tartandó eseményen köszöntőt mond: Kátai György, önkormányzati képviselő. Az ünnepi hangulatról Pál Dénes gondoskodik majd.

Rácalmáson 17-20 óra között a Rácalmási Női Kör exklúzív, nőnapi találkozójára invitálja a hölgyeket és (kivételesen) a férfiakat is. A művelődési házban 17-18 óra között Karádi Tamás tradicionális reiki mester önismereti előadásán vehetnek részt az érdeklődők. Az előadás témája: a női és a férfi tudatalatti – nem ismert – folyamatai. 18:45 és 19:45 között pedig Pinke Viktória segítségével A Lenyűgöző Nő Táncát tanulhatják meg a program női résztvevői.

Március 9. szombat

Mezőfalván 19 órától Tündérkert, azaz mesés jótékonysági óvodabál várja az érdeklődőket. A bálon zenél: a Turi zenekar.

Nagyvenyimen 17 órakor nőnapi zenés est kezdődik a Közösségi Házban. A hölgyeket köszönti: Zseli József, önkormányzati képviselő. Zenél: Pál Dénes énekes, előadóművész. (Az előadás ingyenes, azonban előzetes regisztrációhoz kötött.)

Perkátán 15 órakor tartanak nőnapi rendezvényt a faluházban. A vendég: Buch Tibor előadóművész és zenekara.

Pusztaszabolcson 19-03 óra között nőnapi sportbált tartanak a művelődési házban.

Rácalmáson reggel 9-12 óra között játék- és gyerekholmi börze lesz a művelődési házban. Információ és asztalfoglalás: 06 25 440 456.

Március 11. hétfő

Mezőfalván 17 órakor kezdődik a nőnapi ünnepség a Kiss Kálmán Művelődési Házban. Köszöntőt mond: Márok Csaba polgármester. Műsort ad: László Attila.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában