Korszerűsítés

2024.03.17. 15:00

Egy új csomagvizsgálót helyeztek üzembe a bernátkúti objektumban

A Pálhalmai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet bernátkúti objektumának külső motozó helyiségében a már meghibásodott, elavult és nem javítható csomagvizsgáló helyett egy új, és korszerű biztonsági berendezést helyeztek üzembe- erről adott hírt az intézet.

Molnár Emese

Forrás: BVOP

Mint írták, a Büntetés-végrehajtás Gazdasági Ellátó Intézete és a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága Biztonsági Szolgálat támogatásának köszönhetően valósulhatott meg ez a beruházás. A fejlesztés a biztonsági szakterület tevékenységét napi szinten megkönnyíti, hiszen mind a szállítások indítása és érkezése, mind a fogvatartottak munkába történő ki- és bevonulása, valamint a látogató fogadások előtt és után végrehajtani szükséges átvizsgálást minél alaposabban tudják kollégáik végrehajtani. Hozzátették, az intézet kiemelt feladatként kezeli, hogy a munkavégzéshez szükséges feltételeket a legkorszerűbb és innovatív technikákat biztosító eszközökkel teremtse meg.

Fotó: BVOP

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában