Gyerekek ünnepi lázban

2024.03.30. 18:00

Cukorkás Nyuszi-vadászat a Szabó Magda iskolában

A tavasz beköszöntével mindenki szívébe beköltözik a vidámság és az ünnep hangulata. A Szabó Magda Református Általános Iskola udvarán a tavaszi szünet előtti utolsó napon különleges vendég érkezett: a húsvéti nyuszi.

Török Tímea

Az első osztályosok izgatottan szaladgáltak az udvaron, amint meghallották a jó hírt. Azonnal elindultak, hogy megtalálják az elrejtett tojásokat, amelyeket aztán édes csemegére válthattak a játék végén.

 A Szabó Magda Református Általános Iskola udvarán ma különleges vendég érkezett: a húsvéti nyuszi Fotók: az intézmény Facebbok oldala 

A kisdiákok öröme és lelkesedése valódi üde színfolt volt az iskola udvarán. A nyuszi által meghirdetett kis verseny nemcsak szórakoztató volt, de segítette a gyerekeket abban is, hogy összefogjanak, és együtt keressék meg a rejtett ajándékokat.

Egy ilyen esemény megvalósítása természetesen nem lenne lehetséges az iskola kedves pedagógusainak segítsége nélkül. Külön köszönet jár Véghné Tóth Ági néninek, aki a nyuszi szerepét vállalta, és hozzájárult ahhoz, hogy a gyerekek felejthetetlen élményekkel gazdagodjanak.

A tojásokat finomságokra lehetett beválatni

Az ilyen típusú rendezvények nemcsak szórakoztatóak, hanem fontosak is a közösség építése és összetartása szempontjából. A gyerekek örömmel és lelkesen vettek részt a játékban, ami remek alkalmat nyújtott arra, hogy kicsit kiszakadjanak a tanulás rutinjából, és együtt élvezzék az ünnep hangulatát.

Kívánjuk, hogy az ilyen pillanatok továbbra is gyakran jelenjenek meg az iskola életében, hiszen ezek az alkalmak emlékezetessé teszik a diákok gyermekkorát, és hozzájárulnak a barátságok kialakulásához és erősödéséhez.

A kisdiákok öröme és lelkesedése valódi üde színfolt volt az iskola udvarán

Húsvétkor mindenki szívében ott él a remény és az újjászületés üzenete. Legyen ez a vidám és játékos nyuszi-keresés is egy kis része ennek az ünnepi hangulatnak, és hozzon mosolyt mindannyiunk arcára!  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában