Rácalmás

2024.03.31. 07:00

Beiratkozás a vidéki óvodákba

Rácalmáson, a Manóvár Óvodában és Bölcsődében ismét megnyitják kapuikat. A 2024/25-ös tanévre történő óvodai beíratásra május 6-án és 7-én kerül sor, minden nap reggel 8 órától 17 óráig.

Török Tímea

Illusztráció.

Fotó: MW

Az óvodai beíratáshoz szükséges dokumentumok listája hosszú, de elengedhetetlenek annak érdekében, hogy gyermekük sikeresen csatlakozhasson az óvodai közösséghez. Ezek közé tartozik a gyermek születési anyakönyvi kivonata, lakcímkártyája, TAJ kártyája, oltási kiskönyve és személyi igazolványa. Ezek az iratok biztosítják a szükséges információkat és dokumentációt a gyermek egészségével és személyazonosságával kapcsolatban. Emellett a szülőktől is szükséges lesz a szülő személyi igazolványa, valamint lakcímet igazoló hatósági igazolványa.

Az óvodai beíratás nemcsak az új kezdetet jelenti a gyermekeknek, hanem lehetőséget teremt az óvodáknak és a szülőknek is, hogy megismerjék egymást, valamint az óvoda környezetét és pedagógiai elveit.

A Manóvár Óvoda és Bölcsőde mindenkit szeretettel vár, hogy új taggal gazdagítsák a közösséget. Az óvodai beíratás időpontja alkalmat ad arra, hogy az új családok megismerjék az óvoda munkatársait, és kérdéseikkel is forduljanak hozzájuk.

Az intézmény felhívásában nem ejtenek külön szót a bölcsődei beiratkozásról, azon egyszerű oknál fogva, hogy a legkisebbeknek folyamatosan fenntartják a csatlakozás lehetőségét a szakemberek.

Az óvodai beíratás fontos lépés a gyermek oktatási és fejlődési útján, és az első lépés az iskolai évek felé. A Manóvár Óvoda és Bölcsőde minden szülőt és gyermeket szeretettel vár falai között, ahol a gyermekek biztonságban, szeretetteljes környezetben fejlődhetnek.

Ne felejtsék el az óvodai beíratás időpontját, és mindent előkészíteni, hogy gyermekük zökkenőmentesen csatlakozhasson az óvodai közösséghez!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában