Dunaújváros

2024.02.28. 08:00

Jelmezt öltöttek a Móricz iskola felsősei - képgalériával

A dunaújvárosi Móricz Zsigmond Általános Iskola felső tagozatának farsangi mulatsága február 23-án zajlott.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: LI

Tetőtől talpig jelmezben érkeztek a péntek délutáni rendezvényre a Móricz iskola felsősei, hiszen éjszakába nyúló télűző partit szerveztek nekik az intézmény tornateremében. A már hagyománynak számító jelmezes felvonulás nem maradhatott ki a programból, de az osztályok által előadott produkciók is hatalmas sikert arattak. A táncos előadások során volt farsangi keringő, amit a lányok gyönyörű fehér ruhában, a fiúk pedig ingben táncoltak el a közönségnek, majd a pörgősebb műsorszámok következtek. A színpadon helyet kaptak emojik, cowboyok, hippik és hula táncosok is.

A fellépők fergeteges hangulatot varázsoltak az iskola tornatermébe, de ezzel még nem ért véget a buli. A farsangi mulatság során ugyanis a tombolahúzás is nagy sikert aratott, a finomságokkal és frissítőkkel teli büfé pedig minden éhes jelmezes számára feltöltődést nyújtott. A rendezvény végül egy oltári diszkóval zárult, amely során minden résztvevő kedvére tombolhatott.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában