Elismerés

2024.01.11. 11:30

Töretlen a Munkásművelődési Központ sikere

A DunaújvárosMesél blog olvasói döntöttek a 2023-as év kedvenceiről. A kultúra kategóriában győztes intézmény ezúttal már ötödszörre szerezte meg a többség szavazatát.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Amint arról már korábban beszámoltunk, a szavazók ezúttal 4 kategória jelöltjeinek egyike mellett tehették le voksukat: kultúra, közösség, sport, szórakozás. A kultúra kategóriában a Munkásművelődési Központ, az Intercisa Múzeum, a Kortárs Művészeti Intézet, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Háza, valamint a Kultik Dunaújváros várta a szavazatokat, közülük pedig a voksok 44 százalékával, 3491 szavazattal toronymagasan nyert a Munkásművelődési Központ.

Kováts Rózsa, az MMK vezetője háláját fejezte ki a közönség döntésével kapcsolatban. Mint azt elmondta, a tavalyi évben rengetegen megfordultak az intézményben, megannyi kultúrakedvelő, gyermek, szülő és nyugdíjas vett részt az Munkásművelődési Központ által szervezett és ott megtartott rendezvényeken, foglalkozásokon. Mindez arról ad tanúbizonyságot, hogy a város lakói szívesen járnak az intézménybe. 

Véleményem szerint azt, hogy mi történik az MMK-ban, a közösség jobban látja, tapasztalja, mint bárki más. Emiatt számít igazi elismerésnek az, hogy ennyien tették le mellettünk voksukat

– jegyezte meg az intézményvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában