Szavazás 4 kategóriában

2024.01.04. 14:00

Megvan, kiket szerettek a legjobban tavaly a városban

A tavalyi esztendőben is szavazást indított a DunaújvárosMesél blog, hogy megtudja, olvasói szerint ki volt az év kedvence a városban. A jelöltek idén összesen 4 (Kultúra, Közösség, Sport, Szórakozás) kategóriába besorolva indulhattak a Dunaújváros Kedvence 2023 címért. A szavazás végeredményét az alábbiakban részletezzük.

Balla Tibor

Koncert a Kaptárban

Fotó: Ihász Martin

Kultúra kategóriában a Munkásművelődési Központra, az Intercisa Múzeumra, a Kortárs Művészeti Intézetre, a Bartók Kamaraszínház és Művészetek Házára, és a Kultik Dunaújvárosra lehetett szavazni. A kategória győztese immáron sokadszorra a Munkásművelődési Központ lett, voksok 44 százalékával, 3 491 szavazattal.
Sport kategóriában a Dunaújvárosi Főiskola Vízilabda Egyesületre (DFVE), a R’Angels – KCR jégkorong csapata, a Dunaújvárosi Acélbikákra, a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémiára (DKKA) és a DKSE – Dunaújvárosi Központi Sportegyesületre lehetett szavazni. Ezt a kategóriát meggyőző fölénnyel a R’Angels – KCR jégkorong csapat uralta a voksok 42 százalékával 1 502 szavazattal.
A szórakozás kategóriában a Kaptár Music Pubra, a Juharos Rendezvényházra, a Maarsk Cafera, a Bal2-re és a Dunafittre lehetett szavazni. Ebben a kategóriában már szorosabb eredmény született, a Kaptár Music Pub végül 36 százalékkal, 879 szavazattal lett győztes.
Közösség kategóriában a Máltai Játszótér/Játszóházra, a Dunai Kincses Kert Termelői Piacra, az Üdvözlettel Dunapenteléről facebook-közösségre, a Csomagtartó vásár & Bolhapiacra, illetve az Inksane Tetováló Stúdióra lehetett szavazni. Ezt a kategóriát a Máltai Játszótér/Játszóház nyerte meg a voksok 40 százalékával, 3 891 szavazattal.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában