Készülnek az évfordulóra

2024.01.12. 20:01

Rendezvényekről egyeztettek Kulcson

Török Tímea

A helyi közművelődési intézmény munkatársai találkozóra hívták a kulcsi képviselő-testület tagjait, az intézmények és a civil szervezetek vezetőit.

Az egyeztetés célja az volt, hogy a Kulcs életében jelentős eseményekről beszéljenek a résztvevők, hogy majd mindannyian részt vegyenek, esetleg a feladatokon osztozzanak. Ehhez elengedhetetlen látták a szervezők, hogy egy személyes találkozón egyeztessenek a főbb paramétereket, javaslatokat és kéréseket illetően. Erre került sor 2024. január 9-én, délután a polgármesteri hivatalban. 

A keddi találkozónak azért is volt kiemelt jelentősége mert idén ünnepli Kulcs az önállóvá válásának 30. évfordulóját és az a célja a közösségnek, hogy erről méltó módon megemlékezzen. 

Jobb Gyula köszöntőjében az együttműködés fontosságát hangsúlyozta, majd kezdetét vette a munka, amely során végigvették a 2024-es év tervezett rendezvényeinek sorát. Végül az évfordulót kísérő sorozat elemeiről, külsőségeiről, kommunikációs lehetőségeiről beszéltek. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában