Jankovich-sikerek

2024.01.01. 12:00

Kirándulni és gazdagodni egyaránt nagyon jó

Körmendi Erzsébet

A Gazdagodni jó! verseny győztes rácalmási csapata

Fotó: Jankovich-iskola

Gazdagodni jó, mert kirándulni jó! Ezzel a címmel hirdetett versenyt idén az SZC Rudas Közgazdasági Technikum, amelyre összesen 16, három fős csapat nevezett. A nagy érdeklődésre való tekintettel már elődöntőt is hirdetett a versenyt szervező Rudas, melyen Rácalmási Jankovich Miklós Általános Iskola 10 csapatot indított: négy nyolcadikost és hat hetedikest.

Az elődöntőben nagyon eredményesek voltak a rácalmási diákok, mert 3 csapatuk került a döntőbe, a legjobb hat közé. 

A megmérettetésen a gazdasági környezetük iránt érdeklődő és jól számoló, kreatív diákoknak, játékos formájú csapatverseny keretében adtak lehetőséget ismereteik alkalmazására. A verseny során digitális és analóg helyszíneken mérhették össze tudásukat a versenyre érkező diákok egy osztálykirándulás szervezése kapcsán.

A verseny egyéni győztese a rácalmási Ács Róbert lett.

A Jankovich tavalyi győztes csapata duplázott. Első helyezett ismét, az idén már nyolcadikos “Agymenők” csapata, melynek tagjai: Ács Róbert, Szalai Zsombor és Tóth Noel.

A másik nyolcadikos csapatuk a “Jók”, ötödik helyezést értek el. Csapattagok: Meskál Hunor, Princes Norbert és Suta Koppány. Koppányt a betegsége miatt Partizer Maja helyettesítette a döntőben.

A 7. a osztályt képviselő “Nettó zsenik” a 6. helyezést érték el. Ezt a csapatot: Hegedűs Izabella, Pinthoffer Jázmin Sára, Udvari Nóra Napsugár alkotta.

A Jankovich Miklós Általános Iskola a versenyen legjobban szereplő iskolaként oklevelet is kapott, kaptuk a tájékoztatást Wernerné Galkovics Rita pedagógustól.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában