Elismerés

2024.01.19. 07:00

Ha szórakozásról van szó, ők a legkedveltebbek

A közönség döntött: a Dunaújváros Kedvence 2023 címet szórakozás kategóriában a Kaptár Music Pub nyerte el.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: LI

Korábban beszámoltunk arról, hogy a DunaújvárosMesél blog ismét szavazást indított, az olvasók pedig 4 kategóriában szavazhattak a versenyzőkre. A Kaptár Music Pub először lett közönségkedvenc, vetélytársai a Juharos Rendezvényház, a Maarsk Cafe, a Bal2, valamint a Dunafitt voltak. A verseny szorosnak ígérkezett, de végül 36 százalékkal 879 szavazattal győzött a szórakozóhely.

Archív.
Fotó: Laczkó Izabella

Tóth Zoltán, a Kaptár tulajdonosa elmondta, a szórakozóhely már többször szerepelt a versenyben, de sosem sikerült nyerniük. „Az első szó, ami eszembe jut, az nem más mint: végre! Természetesen rettentően örültem, hiszen nem vetettük bele magunkat a kampányolásba, mégis sokan szavaztak” – jegyezte meg. Hozzátette, talán a szórakozóhelyet látogató korosztály a legaktívabb az interneten, ezért is voksoltak sokan a webes felületen zajló verseny során, azonban a legtöbb szavazat megszerzéséhez természetesen egy összetartó, lojális közösségre is szükség van. „Nyilván 13 év nyitvatartás után kialakult egy komoly törzsközönség, egy családias gárda, akik fontosnak tartották, hogy jó helyezést érjünk el, ez pedig egy remek visszajelzés számunkra” – mondta.

Kétségtelen tehát, hogy Dunaújváros szereti a szórakozóhelyet, bár (valószínűleg) a válság miatt a 2023-as évben csak fennmaradásukra elég látogatót fogadtak. Amint azt Tóth Zoltán elmondta, panaszra azért nincs sok, és úgy gondolja, a 2024-es év még jobb lesz. „Ebben az évben természetesen továbbra is minőségi, szórakoztató programokat szeretnénk csinálni, emellett jó lenne kitelepülni is egy-két helyre, akár a Rockmaratonon, akár városi rendezvényeken megjelenni” – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában