Pulykapénz

2023.12.14. 13:02

Van pénz lóvéra Dunaújvárosban?

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Nagyon kis karácsony lesz ez a magyarországi polgármestereknél, a dolgozók munkáját néhol nulla forinttal ismerik el – címmel közölt cikket a Népszava online kiadása. Nem számíthatnak év végi jutalomesőre a vidéki települések polgármesterei, cégigazgatói – derül ki körképünkből – írták. A cikket tovább olvasva érdekes kiemelésre bukkanhat az olvasó: „A lapunk által megkérdezett településeken a polgármesterek és az alpolgármesterek semmiféle jutalomra nem számíthatnak, kivéve Dunaújvárosban, ahol az önkormányzat alkalmazotti státuszban lévő munkatársai, beleértve az alpolgármestereket is egyhavi alapjuttatásukat kapják az év végén.” 

Ennek értelmében tehát van pénz lóvéra, az alpolgármesterek is kapnak, annak ellenére, hogy az önkormányzat kommunikációjának hosszú ideje az az alaptétele, hogy Dunaújváros pénztelenséggel küzd, mert a csúnya kormány talicskával hordja ki a pénzt a városból. No comment az alpolgármesteri részhez...

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában