Feltöltődés

2023.12.24. 16:30

Kovács-Seres Hunor karácsonya a családról és teljes kikapcsolódásról szól

A DKSE tehetséges úszója, Kovács-Seres Hunor a megerőltető szezon után már nagyon várja a karácsonyt. Ilyenkor a széles körű család mindig másnál gyűlik össze Cecén, ami harminc-negyven embert jelent.

Gallai Péter

Kovács-Seres Hunor

Forrás: DKSE

Ilyenkor, a három nap alatt a széles körű család mindig másnál gyűlik össze, ugyanaz a kör, csak más a házigazda. 

– A szenteste nekem, most hogy már idősebb vagyok, talán a családot jelenti leginkább, mivel év közben van, hogy egy, vagy akár csak másfél havonta tudok csak hazamenni Dunaújvárosból.  Ilyenkor együtt vagyunk, meglepjük egymást, béke van és szeretet. Ami magamat illeti, filmeket nézek, videójátékozok, azaz teljesen kikapcsolom az agyamat.

Nem gondolok a stresszes dolgokra, mint a tanulás, vagy éppen az úszás, a terheket leveszem magamról, hogy az új szezont minél nagyobb tűzzel kezdhessem meg.

Ami pedig a jövő évet illeti, Szabó Gergő tanítványa szerint nehéz lesz számára 2024, mert medencés és nyíltvizi ifi Európa-bajnokság lesz, utóbbiban pedig még vb is, ha minden jól megy, a korosztályos magyar bajnokságok mellett. 

Ezeken minél jobb eredményeket szeretnék elérni, tanulás szempontjából pedig jön az érettségi, attól félek, nehezebb kihívás lesz, mint egy világverseny (nevet).

– Szeretném jó átlaggal teljesíteni a vizsgáimat, ha az úszással össze tudom egyeztetni, minél nagyobb kihívásokkal, én már boldog leszek. Ha olimpia, akkor Los Angelest céloznám meg, de első körben az ifi éveimet szeretném kihasználni, de a felnőttekhez is bekacsintani.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában