Sötétség

2023.12.08. 09:00

Kidőlt villanyoszlop – a pótlás folyamatban

Egy hónapja történt, hogy a József Attila utca 9-11-es társasház előtt egy futár az autójával kidöntötte az oszlopot.

Agárdy Csaba

A József Attila utca 9-11. hetek óta sötétbe burkolózott. Az E.ON jövő keddre ígérte a kidőlt villanyoszlop pótlását – újat kellett gyártatni

Fotó: Laczkó Izabella

Akkor az E.ON munkatársai kijöttek, elszállították az oszlopot, és elhárították a balesetveszélyt. Azóta nem történt semmi – gondolják a lakók. Ugyanis megkerestük az E.ON sajtóosztályát és az alábbi, megnyugtató választ kaptuk Kedves Brigitta külső kommunikációs szakértőtől.

– A József Attila utcai balesetben az említett lámpaoszlop és a fényforrás is megsérült, javítani nem lehet, mindkettőt új elemmel kell pótolni. A pótlásra rendelt lámpaoszlop a korábbitól eltérő méretű, ezért ásásra, új alapozásra van szükség. Jövő héten keddre ütemezték az E.ON munkatársai ennek az oszlopnak a beton alapozását, ha gyorsan köt a beton, akkor már aznap felállítják rá az új lámpatestet, lassabb szilárdulás esetén pedig másnap. A balesetben sajnos a fényforrás is megsérült, ezt az önkormányzat biztosítja majd. A lehető leggyorsabban igyekszünk újra biztosítani ennek az utcaszakasznak a közvilágítását, köszönjük, hogy a lakók türelemmel, és megértéssel vannak a munkálatok idején.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában