Látványos volt

2023.12.10. 18:00

Fényfüzérekbe öltöztetett traktorok vonultak fel Perkátán

December 9-én, szombaton Perkátán ismét felvonultak a fényfüzérekbe öltöztetett traktorok.

Szentes Kitti

Fotó: Szentes Kitti

A gépcsodák 16 órától gyülekeztek a perkátai focipályán, az időjárás is alkalomhoz illő volt, friss ropogós hóval borítva a területet, így még hangulatosabbá vált a rendezvény.

Fotó: Szentes Kitti

Az érkező traktorok gyönyörűen ki voltak világítva, több ezernyi fényfüzér segítségével. A díszítéseken látszott az aprólékos munka, igazán büszkék lehettek a tulajdonosaik, amikor kicsik nagyok szinte lélegzetvisszafojtva csodálták ezeket az erőgépeket, és ültek be a traktorokba egy fotó erejéig.

Fotó: Szentes Kitti

A szervezők nyitottak egy kis büfésátrat ahol lehetett meleg teát fogyasztani illetve zsíros kenyeret osztottak a résztvevőknek.

Fotó: Szentes Kitti

17 órakor felbőgtek a traktorok, megszólaltak a kürtök és lassú menetben elindultak a település utcáin, hogy az egész falu megcsodálja ezeket a guruló karácsonyfákat.

Fotó: Szentes Kitti

Aki nem tudott kilátogatni, csak a felvonulást tekintette meg a portája előtt, ők is egy csodának lehettek a szemtanúi. Hiszen nem mindennap lát az ember ilyen szemkápráztató konvojt. Zárásként pedig csak annyit fűznék hozzá, amikor ismét indulnak a földmunkák, és ellepik az utakat a traktorok gondoljunk ezekre a pillanatokra, és szitkozódás helyett jusson eszünkbe a fényárban úszó, ledekkel feldíszített traktorcsoda.

Fotó: Szentes Kitti

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában