Segítők

2023.11.27. 20:00

Katalin napján Katicáért gyűltek össze

Körmendi Erzsébet

Az óvodások is felléptek a délutánon

Fotó: Facebook

Jótékonysági délután volt szombaton, Katalin napján az előszállási művelődési házban. 

Gajdó András nyugdíjas pedagógus szervezte a támogató programot
Fotó: Facebook

Ezúttal egy könnyed dalos-táncos-zenés alkalomra gyűltek össze mindazok, akik szeretnének segíteni a községben élő Zámbó Katica gyógyulásában. A fiatal édesanya "kedvére" már bál is volt a közelmúltban Előszálláson, arról, valamint Katica sorsáról már korábban is írtunk a duol-on és lapunkban. 

A mostani jótékonysági délután  Gajdó András nyugdíjas pedagógus szervezésében valósult meg, olvasható Nyúl Gabriella művelődési ház vezető közösségi oldalán. Felléptek az óvodások Jézsóné Éva óvodapedagógus vezetésével, az általános iskolások hiphop táncosainak egy része szintén bemutatkozott a színpadon. 

 

Eljött az eseményre Gulyás Antal, aki ismerősen mozog Előszálláson, hiszen Gajdó Bandi bácsi jó barátja, iskolás társa és aki sokáig a dánieltelepi iskolában tanított. Gulyás Antal tárogatón játszott. És részesei voltak a délutánnak a versbarátok is: Nyúl Mihály, Bognár Jánosné, Kiss Gáborné, Ferenczi Károly, Ferenczi Henrietta, Mráz Jánosné is.

"Barátok közt, barátias légkörben, kellemes hangulatban töltöttünk el egy órát, és sok-sok pozitív, gyógyító energiát küldtünk Katicának!", hangsúlyozta Nyúl Gabriella

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában