Ismerkedés az iskolával

2023.11.07. 10:55

Iskolanyitogató a leendő elsősöknek és szüleiknek

A BIROK Szabó Magda Tagintézménye november 17-én, pénteken nyílt nap alkalmával mutatkozik be a családoknak.

Szente Patrícia Andrea

Forrás: Google Maps

A református intézmény 8:30-tól várja az iskolába készülő gyerekeket és szüleiket. A program Farkas Márta igazgató köszöntésével indul, majd a napirend ismertetése és az épület bejárása után tanóralátogatásra is lehetőség nyílik. Az informatika és angol tanórákat két etap (9 órától, majd 10:05 órától) alkalmával lesz lehetőség meglátogatni, amely során a leendő tanítókkal is találkozhatnak a résztvevők. 

A tanóralátogatásokat követően az intézmény könyvtárában vetítettképes tájékoztatón vehetnek részt a szülők, ahol a leendő tanítók is bemutatkoznak. Az ismertető alatt a gyerekek az osztályokban maradnak a pedagógiai asszisztensekkel, ahol kézműveskedéssel üthetik el az időt, míg szüleik tájékozódnak az iskoláról. Az iskolanyitogató végül egy utolsó tanóralátogatással zárul, ez alkalommal azonban a testnevelés és az egyházi ének tanórákba nyerhetnek betekintést a résztvevők.

Az érdeklődők részvételi szándékukat a 06 25 411 330-as telefonszámon, vagy a [email protected] e-mail címen jelezhetik. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában