Adventi programok

2023.11.18. 13:00

Az elő adventi vasárnapon avatják fel a betlehemet idén is

Körmendi Erzsébet

Rácalmás tavalyi betlehemét is az óvoda dolgozói készítették

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

Rácalmás Város Önkormányzata és intézményei gyertyagyújtásokat szerveznek minden adventi vasárnapon a Piac-téren. Az első alkalommal, december 3-án avatják fel idén is a város betlehemét, amely - a korábbi évtizedek hagyományai szerint - most is a Manóvár Óvoda és Bölcsőde dolgozói közösségének keze munkáját dicséri. Az eseményen résztvevők láthatják az óvodások műsorát, valamint hallhatják a Napsugár Asszonykórus műsorát. 

Advent első vasárnapja Rácalmáson 2022-ben
Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

December 10-én, a második vasárnapon a Jankovich Miklós Általános Iskola ad műsort, december 17-én a Glória Kamarakórus, a Rácalmási Barina Néptáncegyüttes felnőtt csoportja, valamint a Rájátszik  előadása lesz látható és hallható. A negyedik adventi vasárnapon, december 24-én Schrick István polgármester ünnepi köszöntőjét hallgathatják meg a rácalmásiak, amit a szentestére való tekintettel a Rácalmás TV is közvetít. 

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A rendezvény ideje alatt idén is kézműves- és/vagy süteményvásárral, forróm itallal várják a résztvevőket a Piac-téren. KE

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában