Mosolyt csaltak az arcokra

2023.10.31. 19:00

Az előszállási gyerekek kiállták a halloweeni hétpróbát!

Az Iskolapark megtelt élettel, zenével, a poharak bájitalokkal, a zsákok cukorkákkal. Több száz gyerek élvezte a vasárnapi napsugarakat és az előszállási szülők halloweeni csodáját. Kétkezi munkával tettek csodát.

Duol.hu

A szervezők: Simonné Hajnal Judit, Adonics Erika, Bogdánné Borjus Erzsébet, Tölgyesné Nagy Vivien, Karáné Aranyi Júlia

Fotó: A szervezők

Simonné Hajnal Judit,  a nap egyik főszervezője elmondta, öt édesanyja összeült egy hónappal ezelőtt és mert nagyot álmodni, és a végeredmény nem is lehetett volna jobb! – olvasható társoldalunkon, a feol.hu-n

– Megcsináltuk a halloween bulit az előszállási gyerekeknek! – mondta büszkén – A rendezvényt megbeszélések egész sora előzte meg a foglalkozástól a kivitelezésig, nem beszélve az eszközökről, a dekorációról, amelyek mind-mind kétkezű munkával készültek el. Ezúton szeretnénk megköszönni a polgármester úrnak, illetve az Előszállási Ifjúsági Egyesületnek, valamint minden segítőnknek, akik hozzájárultak ehhez a nagyszerű délutánhoz. A felajánlóink közül, volt aki kenyérrel, zsírral, cukorral támogattak bennünket, és volt aki a kövek festésében segédkezett. Meg kell említenünk Braga Szonja boszit is, aki eljött és elmesélte a halloween történetét a gyerekeknek – tette hozzá az édesanya.

Az Iskolapark megtelt élettel.
Fotó: A szervezők

Mint megtudtuk, a kincskeresést, a kalandjátékot pedig mindenki nagyon élvezte. A részvétel regisztrációhoz kötött volt, egy csomag cukor volt a beugró, amit a feladatok teljesítésének jutalmául használtak fel. Hét állomást kellett teljesíteniük lurkóknak, ahol többek között színeztek, kézműveskedtek, célba dobtak, vagy éppen matatós dobozba nyúltak. Ahogy Simonné Hajnal Judittól megtudtuk, a gyerekek nagyon élvezték a kihívásokat, mintegy kétszázötvenen mosolyogtak egy-egy feladat végén, miután cukorkát és bélyeget kaptak jutalmul.

Az esemény végén a jó hangulatú beszélgetések és vidám pillanatok mellett egy újabb örömhír is elhangzott: az idén hagyományteremtő szándékkel életre hívott rendezvény, jövőre is folytatódik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában