Versenyeredmény

2023.10.27. 09:00

A Széchenyi iskola két csapata is a legjobbak közé jutott

A dunaújvárosi Széchenyi István Gimnázium három csapata közül kettő is versenybe szállt a Madách 200 irodalmi vetélkedő döntőjén.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Az iskola Fb-oldala

A Rákóczi Szövetség a Nemzeti Múzeummal közösen Madách Imre születésének 200. évfordulója alkalmából Kárpát-medencei vetélkedőt hirdetett. A versenyre 3 fős középiskolai csapatok jelentkezhettek, akik egy előzetes feladatlap kitöltése után juthattak a középdöntőbe (60 csapat), onnan pedig a döntőbe (10 csapat). A vetélkedő helyszíne a Nemzeti Múzeum díszterme volt.

A Széchenyi iskola három középdöntőbe jutott csapata közül kettő be is jutott a legjobbak közé, ahol a 7. és 9. helyen végeztek. Gratulálunk nekik!

A 7. helyen végzett csapat tagjai: Hargittai-Kovács Janka, Halász Mira, Martin Éva (12.A osztály). A 9. helyen végzett csapat tagjai: Barna Bettina, Szolek Bori, Tóth Anna (11.A osztály). A középdöntőben versenyzett vegyes csapat (12. A, 11. A, és 12. E osztályból) tagjai: Csasznyi Ramóna, Takács Regina, Illés Péter. A versenyzők felkészítő tanára: Hutvágnerné Róth Éva.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában