Mezőföldvíz: Helyreállt a rend

2023.10.19. 11:58

A Béke városrészi csővezetéket megjavították

A Béke városrészi csőtörés meghibásodott szakaszát megjavították a Mezőföldvíz szakemberei. Így az érintett lakóövezetben helyreállt a vízszolgáltatás rendje.

Duol.hu

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Természetesen az egy héttel ezelőtt meghibásodott, mintegy 40 éves, acél gerincvezeték miatt akkor néhány órára szünetelt az ivóvíz-szolgáltatás Dunaújvárosban a Béke városrész ezen részén, amit akkor a gyors intézkedésnek köszönhetően már kora délutánra helyreállított ideiglenesen a szolgáltató. A végleges javítást október 18-án, csütörtök délelőtt elvégezték, így a közüzemi vízszolgáltatás a Dobó István utca, a Mátyás király út, a Palme köz, a Gandhi utca, és a Patak köz ingatlanjaiban is elérhető. A Mezőföldvíz Kft., ahogy közleményükben írták, a jövőben is kiemelt figyelmet fordít a minőségi szolgáltatásra a városban, az okozott kellemetlenség idején tanúsított türelmet pedig megköszöni a fogyasztóknak. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában