Lezárult az iskolahét

2023.09.30. 09:00

Idén is nagyot alakítottak a széchenyisek

Véget ért a Széchenyi-hét. Az emlékezetesre sikeredett programsorozat minden egyes napja rendkívül eseménydúsan telt, a diákok és tanárok egyaránt remekül szórakoztak a meghosszabbított szünetekben és a délutáni rendezvényeken.

Szente Patrícia Andrea

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Széchenyi István Gimnázium iskolahetének utolsó két napján a 12. C osztály kampányán, a pártvetélkedőn, valamint az ifjúsági napon vehettek részt a diákok. Csütörtökön délelőtt a „Cápák között” párt kampányolt, ennek során a végzős osztály Sikersztori című kampányfilmjét is levetítették. A négy osztály egytől egyig mindent beleadott a kisfilmek elkészítésébe, mindegyikük szórakoztató, vicces jelenetekkel nyűgözte le nézőközönségét az elmúlt napokban.

Csütörtök délután a pártvetélkedőre is sor került, ennek során a négy végzős párt, azaz a 12. évfolyam osztályainak összecsapását tekinthették meg a gimnazisták. Az intézmény tornatermében tartott esemény kezdetekor az osztályok egyesével vonultak be, hatalmas tapsot kaptak a közönségtől, ezt követően kezdődhetett a harc. A végzősöknek már a kezdetekkor a topon kellett lenniük, hiszen az első feladat során alapos lexikális tudást igénylő kvízkérdésekre kellett választ adniuk, mindezt rendhagyó módon. A választ ugyanis nem bekiabálással adták meg a versenyzők, de még csak nem is jelentkezést vagy gombnyomást követően: tojást kellett törniük a saját fejükön, így válhattak csak jogosulttá a helyes válasz bemondására. Az izgalmak ezután tovább folytatódtak, a végzősöknek ugyanis még számos megpróbáltatás során kellett helytállniuk.

Végül pénteken egy egész délelőttös ifjúsági nappal készültek az iskolásoknak, ezzel zárult idén a népszerű Széchenyi-hét.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában